Ingunn Svane Svendsen

Mobil: 90573788

E-post: ingunn@jessheimfamilieterapi.no

 

Når man som par opplever trygghet, nærhet, anerkjennelse og engasjement kan det styrke forholdet og det tåler mer. Dersom noen av disse elementene er fraværende kan det på sikt skade forholdet. Ofte er det små grep som skal til for å få et bedre samliv og disse kan jeg hjelpe dere med. 

 

Jeg er utdannet sosionom med videreutdanning i familieterapi og har lang erfaring fra samtaler og veiledning med mennesker.

 

Har du det bra med deg selv er forutsetningen for å få et godt samliv bedre og har du det bra sammen med partneren din er sannsynligheten stor for at du også får det bra med deg selv. Et godt forhold til partneren kan ha smitteeffekt på den måten at det også påvirker barna dine, arbeidsevnen din, helsen din og andre relasjoner på en positiv måte. Motsatt kan et vanskelig forhold skape negative ringvirkninger.

 

Det å leve i et samliv er ikke alltid en dans på røde roser. Å bevare kjærligheten og gnisten i forholdet krever arbeid og at forholdet gis oppmerksomhet. Det er også en fordel å akseptere at man er ulik og verdsette det framfor å la det skape krangler og avstand.

 

Jeg tilbyr i tillegg

 

  • individuelle samtaler
  • familiesamtaler
  • samtaler med barn og ungdom som trenger å snakke med noen utenfor familien
  • foreldreveiledning
  • samlivskurs

 

Ta kontakt så finner vi en løsning sammen!

 

Jeg tar kr 750.- per konsultasjon.

 

  • Jeg har mulighet til å komme hjem til dere om det er ønskelig, mot et lite tillegg i prisen avhengig av reisevei (erfaringsmessig kan det være en fin måte å jobbe på, særlig om det er samspillsendring du ønsker i familien)
me-red-300x300-blackwhite

Ingunn

Familieterapeut og samlivsterapeut