Massører

Det er mulig med ettermiddag- kveldstimer / Helg

Førstegangskonsultasjon:

Vi bruker litt tid på snakke om din kropp og sykdomshistorie. Sammen vil vi kunne finne ut hva som er viktigst å jobbe med, og finne ut veien videre.

 

Massasje må være både behagelig og velgjørende. Den kan benyttes til generell avspenning og til lindring av spesifikke problemer. En av dens viktigste effekter er å være forebyggende.
Her får du nyte beste massasje … slappe av … og drømme deg bort fra hverdagens stress og mas…

 

Triggerpunktbehandling / TP / Muskelknuter

Det enkelte triggerpunktet forekommer stort sett på det samme stedet i muskulaturen hos ulike mennesker.
Det synes som om flere forhold kan utløse dannelsen av et triggerpunkt. Blant annet er det en påfallende sammenheng mellom statisk muskelarbeid som for eksempel PC-arbeid, og forekomsten av triggerpunkt i skulder- og nakkemuskulaturen. Triggerpunktbehandling er effektivt mot blant annet spenningshodepine, musearm` og falsk isjas.

 

Terapeutisk massasje + triggerpunktbehandling

Ved behandling av hud, muskler, sener og ligamenter økes blodstrømmen, nerver, hormoner og indre organer stimuleres, avfallsstoffer frigjøres.. Massasje kan ha positiv innvirkning på det emosjonelle plan.
Massøren tar en liten intervju for å kartlegge problemet. Det er viktig at man finner og retter på årsaken til plagene for å oppnå et varig resultat. Terapeuten har kunnskap om bevegelsesapparatet slik at man kan utføre ulike tester. Massasjen utføres på behandlingsbenken. Råd og veiledning gis ut fra hver enkelts behov.

Husk vanninntak for å kvitte seg med avfallstoffer.

Varighet: 30 min
Pris: Kr 550,-

Varighet: 45 min
Pris: Kr 690,-

Varighet: 60 min
Pris: Kr 850,-

Varighet: 90 min
Pris: Kr 1200,-

 

Idrettsmassasje

Hard og intensiv massasje for dem som tåler ..

Idrettsmassasje brukes for å korrigere uregelmessigheter i muskulatur med manipulasjon av bløtvevet. Idrettsmassasje skiller seg ut fra klassisk massasje ved at den er mer energisk og spesifikk, og kan til tider føles ubehagelig og/eller smertefull. Idrettsmassasje har som hensikt å assistere og stimulere reparasjonsfasen av skadet eller stresset vev og slik fremskynde restitusjon og helingsprosessen. Reduserer arrvev rundt skadeområde, stimulerer kroppen til å kvitte seg med overflødig væske rundt skadeområdet, behandler forstuinger og belastningsskader.

Varighet: 50 min
Pris: Kr. 950,-

 

Ansikts -, hodebunn – og nakke massasje

Denne spesialbehandlingen tar tak i stress-symptomer, samt stive og støle muskler. Vi kan benytte eteriske oljer og varme.

Din hud og resten av kroppen din vil elske det. Ansiktet er fult av små muskler og faktis et sted som er fullt av spenninger. Riktig utført ansiktsmassasje kan gjøre underverker for deg. Det er ikke helt uten grunn at ansiktsmassasje blir kalt «ansiktsløftning uten kniv». Ansiktsmassasje virker forebygende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen, fjerner stress, løser opp spennings og virker beroligende på hele kroppen. Massasje hjelper også huden med å bevare sin smidighet og elastisitet. Massasje for ansiktet er like viktig som massasje for resten av kroppen.

Varighet: 30 min
Pris: Kr 550,-

 

Relax / stress ned / aroma massasje

Delikat helkroppsmassasje. En vidunderlig opplevelse for kropp og sjel. Vi arbeider med eteriske oljer under behandlingen for optimal avstressende og beroligende effekt. Aromamassasje er en myk, men effektivt, form for massasje.

Varighet: 45 min
Pris: Kr 690,-

 

Fot – og leggmassasje

Hva gjør massasjen?
– Øker blodsirkulasjonen
– Velvære
– Aktiviserer venepumpa
– Myker opp stiv leggmuskulatur

Varighet: 30 min
Pris: Kr 550,-

 

Cellulittbehandling / slankemassasje

Se bindevevsmassasje / Lymfedrenasje med vakum.

 

Koppingmassasje (vakuum- , detoxmassasje)

Kopping foregår ved bruk av gummikopper eller glasskopper. Når koppen setter på huden skapes et undertrykk som presser de røde blodlegemene ut av kapillærene (også kalt hårrørsårene). Dermed løftes huden opp fra det underliggende vevet, og man skaper et undertrykk også i vevet under huden. Sirkulasjonen stoppes et øyeblikk, og når man slipper opp undertrykket utløses en kraftig gjennomstrømming som setter i gang helningsprosessen.

Fordelen med koppingmassasje, er at dersom du for eksempel har en betennelse i muskulatur eller muskelfestene, kan vanlig massasje være svært smertefull. Man tåler dårlig at betent vev trykkes ned, men man tåler godt at vevet løftes opp ved hjelp av koppene.

Hvorfor virker denne formen for massasje mot cellulittene?
Koppingmassasje er effektiv mot cellulittene fordi den fysisk går inn å “knuser” fettcellene og fettansamlingene, samt setter i gang sirkulasjonen og fjerner oppsamlet væske. Årsakene til cellulittene er jo at bindevevet er for kort og stramt, fettcellene vokser seg fast og klemmer sammen de små blodårene så sirkulasjonen hemmes.

Varighet: 45 min
Pris: Kr 690,-

Bestill time
Massasje er bra mot:
 • Nakke/skulderplager
 • Hodepine/migrene
 • Nedsatt bevegelighet i muskulaturen etter brudd
 • Fibromyalgi
 • Morbus bechterew
 • Kroniske tarmsykdommer( Mb Chron)
 • Gastritt/mage og tarm problematikk
 • Idrettsskader
 • Menstruasjonsforstyrrelser
 • Bekken og hofte problematikk
 • Vonde knær
 • Mild depresjon
 • Søvnforstyrrelser
 • Energiløshet