En Reading er en intuitiv samtale fra sjel til sjel.

Har du noen sinne lurt på hva du hadde sagt til deg selv om du hadde alle svarene på alt du lurer på?

I en Reading kan man få svaret på mange av tingene man lurer på. Vi har alle en hard disk, som vi med litt øvelse kan hacke oss inn i.

Teknikken kan brukes både ved store spørsmål i livet eller bare for nysgjerrighets skyld. Noen bruker det en gang i blant, mens andre velger å gjøre flere lesinger når spørsmålene blir for mange.

Jeg har alltid vært intuitiv og kunnet se det som ikke kan sees, bare føles og som ligger i luften. Sommeren 2012 fikk jeg endelig satt den intuitive kraften i system og kunne starte prosessen med å lære meg å lese andre. Rent og fra et sted i meg, som ligger utenfor min bevissthet.

For meg er det å lese andre noe helt naturlig, men jeg ber alltid om tillatelse før jeg leser en annen person. Min intuitive kraft kommer både i form av bilder, følelser, farger og det å “vite”. I følge de australske urinnvånerne Aboriginene er det å kommuniserer ordløst via tanker noe helt naturlig, inntil løgnene blir for mange og vi blir redde for å bli sett. Jeg tror ikke nødvendigvis det er løgnene som stopper oss, men kan forsikre deg om at du ikke viser mer enn det du ønsker å fortelle meg, og jeg leter ikke etter hemmeligheter.