Hva behandler en refleksolog:

Refleksologi har vist seg å ha god effekt på bla. -mage/ tarm- problematikk, -underlivsplager, – luftveis problemer ( astma/allergi),- nedsatt immunforsvar,- bihuler,- kjevespenninger,- hodepine/migrene,- kolikk, – hjerteflimmer,- sengevæting,- ME, tretthet & energimangel, – infertilitet/barnløshet,- muskel & skjelettproblematikk,- stressrelaterte plager.

Kort om Refleksologi:

Refleksologi har sitt utspring i gamle tradisjoner hvor berøring av punkter er praktisert i behandlingsøyemed. Denne praksisen er i senere tid systematisert, videreutviklet og fremstår i dag som en egen behandlingsform – refleksologi.

Refleksologi er en naturlig og medisin fri behandlingsmetode, og er en fysisk
behandlingsform som passer godt for alle mennesker i alle aldre. Refleksologi er et behandlingsverktøy som i dag benyttes for å motvirke plager på alle nivå. Enten det  dreier seg om indre organer eller bevegelseskroppen.

Førstegangsundersøkelsen:

Ved første besøk hos en refleksolog vil vi gå igjennom din sykdomshistorie, medisinbruk og annen relevant informasjon for behandlingen. Kroppen din ”husker” og vil gjennom punkter på kroppen foretelle hva som er behandlingsverdig i hvert enkelt tilfelle.¨

Førstekonsultasjonen inkludert behandling tar ca 45 – 60 min.

Behandlingen: Refleksologen har hele kroppen som behandlingsobjekt og behandler punkter satt i system avhengig av problemets art.

En refleksolog benytter i hovedsak egne hender og punktstaver til punkt- og massasjeteknikker, ørerefleksologi, skrapeteknikker og bindevevsteknikk/ bindevevsmassasje.

Refleksolog Gøril H. Andersen
Tlf: 91 70 32 60
E-post: goril@villahjertego.no